Page Loading
 • Τμήματα

  balls balls Football player

  Προσχολικής Ηλικίας / Early birds

  Για παιδιά 4 ετών (Προνήπια)

  Προσχολικής Ηλικίας / Early birds

  Το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και δυνατότητες των παιδιών ηλικίας 4 ετών, προνήπια. Οι καθηγητές των σχολείων YES είναι ειδικευμένοι στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και στη μεθοδολογία που ακολουθείται κατά τη διάρκεια της προσχολικής εκπαίδευσης και με τη χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων και μεθόδων βοηθούν στην εισαγωγή των παιδιών στην αγγλική γλώσσα και κουλτούρα. Στόχος σε αυτό το επίπεδο είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη γλώσσα, να αποκομίσουν μια θετική πρώτη εντύπωση, αλλά και να χτίσουν μια ουσιαστική σχέση μέσα σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για την ηλικία τους. Έτσι τα παιδιά ξεκινούν το ταξίδι τους με προορισμό την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, μαθαίνοντας να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα αλλά και τη δημιουργικότητά τους, καλλιεργώντας τη φαντασία και τις βασικές τους δεξιότητες και χτίζοντας την αυτοπεποίθησή τους μέσα από βιβλία, ιστορίες, λογοτεχνία, παιχνίδια, τραγούδια, θέατρο, video, χειροτεχνίες, μουσική και λεξιλόγιο σε θεματικές ενότητες.

  Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας

  yes kids

 • Τμήματα

  drakos kastro Ipotis

  "Pre - Junior" & "Primary"

  Για παιδιά 5 ετών, νήπια & 6 ετών, Α' δημοτικού

  "Pre - Junior" & "Primary"

  Τα τμήματα για παιδιά ηλικίας 5 & 6 ετών αποτελούν μια αρχική εισαγωγή στην αγγλική γλώσσα βάσει ενός ειδικού συστήματος, το οποίο είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για παιδιά αυτής της ηλικίας και είναι βασισμένο στο παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση. Σκοπός αυτού του επιπέδου σπουδών είναι να δημιουργηθεί μια βάση, κατά την οποία τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν διάφορες δεξιότητες, να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους με τρόπο διασκεδαστικό και να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες και βοηθητικές κατά την εισαγωγή τους στο επόμενο επίπεδο. Στα παιδιά του επιπέδου "Primary" εισάγεται μετά το Α'τρίμηνο, γραφή και ανάγνωση

  yes kids

 • Τμήματα

  plane travel1 travel2 Girl Reading

  "Pre - A1"

  Για παιδιά 7 ή 8 ετών, Β' ή Γ' δημοτικού

  "Pre - A1"

  Στο προκαταρκτικό επίπεδο τα τμήματα Pre-A1 απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 7 ή 8 ετών. Σε αυτό το επίπεδο τα παιδιά εισάγονται στην αγγλική γλώσσα και κουλτούρα. Με βιβλία επιλεγμένα από τους καλύτερους εκδοτικούς οίκους και προσεκτικά σχεδιασμένο υλικό που τους δίνεται από τα σχολεία μας, με πολλές δραστηριότητες που αφορούν την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους (τραγούδια, ιστορίες, θέατρο, λογοτεχνία, οπτικοακουστικό υλικό, παιχνίδια), οι μαθητές αποκτούν την ικανότητα κατανόησης προφορικού και γραπτού λόγου και αρχίζουν σταδιακά να επικοινωνούν στην αγγλική γλώσσα σε προφορικό αλλά και γραπτό επίπεδο, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους.

  yes kids

Παροχές

Μεταφορά με λεωφορείο μας


Προκειμένου να διευκολύνουμε τους γονείς στην πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο YES της Πυλαίας, προσφέρουμε τη δυνατότητα παραλαβής των παιδιών από συγκεκριμένα σημεία των κοντινών περιοχών και την επιστροφή τους, καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η παροχή αυτή προσφέρεται στους γονείς των μαθητών μας και μόνο για το σχολείο της Πυλαίας.

Βραδιές Κινηματογράφου


Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς οργανώνουμε στις αίθουσες των σχολείων μας βραδιές κινηματογράφου, όπου οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγγλικές ταινίες που είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντά τους. Με τον τρόπο αυτό ενισχύουν την ικανότητά τους να κατανοούν την αγγλική γλώσσα μέσω ακρόασης, να ισχυροποιήσουν τους κοινωνικούς δεσμούς τους με άλλους μαθητές και να διασκεδάσουν. Η παροχή αυτή προσφέρεται στους μαθητές μας δωρεάν.

Εκδρομές


Οργανώνουμε για τους μαθητές μας εκδρομές σε χώρους τέχνης που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά τους, παρακολουθήσεις θεατρικών παραστάσεων και άλλες δραστηριότητες. Οι καθηγητές μας γίνονται ξεναγοί και μυούν τα παιδιά στις τέχνες με τη βοήθεια της αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον, κάθε καλοκαίρι οργανώνουμε αποστολές στη Μ. Βρετανία, όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν σε αγγλικό κολέγιο για περίοδο 2 εβδομάδων, να επισκεφθούν μουσεία, εκθέσεις και άλλους χώρους ενδιαφέροντος και να ενισχύσουν τη μάθηση αλλά και την κουλτούρα τους.

Θεατρική ομάδα & Λογοτεχνία


Τα σχολεία μας προσφέρουν τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε θεατρική ομάδα, συνδημιουργώντας με τους καθηγητές τους μια παράσταση στα αγγλικά, την οποία θα παρουσιάσουν, ως πρωταγωνιστές, στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς.Η υλοποίηση της συγκεκριμένης παροχής εξαρτάται από τη συμμετοχή των μαθητών και προσφέρεται στους μαθητές μας δωρεάν.

Μεθοδολογία

 • businessman

  Επικοινωνιακή

  Η γλώσσα είναι επικοινωνία και ο μαθητής πρέπει να μάθει πώς θα την χρησιμοποιεί αποτελεσματικά για να πετύχει τον στόχο του.

 • gears

  Συνεργατική

  Μέσα από τη συνεργασία σε ομάδες επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή χωρίς άγχος, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τη δεξιότητα της συνεργασίας

 • magnify

  Βιωματική

  Εκθέτοντας τον μαθητή σε καταστάσεις που αναπαριστούν την πραγματική ζωή, τον βοηθάμε να αποκτήσει την άνεση που θα χρειαστεί αργότερα σε αντίστοιχα περιβάλλοντα στη ζωή του.

 • solution

  Δημιουργική

  Διδάσκουμε τη χρήση της γλώσσας ως το εργαλείο που θα βοηθήσει τον μαθητή να εκφραστεί δημιουργικά και με φαντασία σε διάφορα περιβάλλοντα, εκτός των στενών ορίων της αίθουσας διδασκαλίας.

 • Γίνετε
  μέλος της
  ιστορίας μας!

Γνωρίστε την ομάδα μας


Ευαγγελία Μακαλέκα

Ιδρύτρια

Γενική Διευθύντρια και Καθηγήτρια Αγγλικών

Η κ. Μακαλέκα είναι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και διαθέτει 35ετή εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, έχει συντάξει σειρά άρθρων και συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πάνελ συνεδρίων με αντικείμενα τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και την ορθή λειτουργία των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών.

Τσακίρη Μαρία

Επιχειρησιακή Διευθύντρια και Καθηγήτρια Αγγλικών

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin (Cambridge). Διδάσκει αγγλικά όλων των επιπέδων σχεδιάζοντας παράλληλα τη διδακτέα ύλη στα φροντιστήρια YES από το 2004, ενώ ανέλαβε καθήκοντα επιχειρησιακής διευθύντριας στο σχολείο της Πυλαίας το 2007. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια μεθοδολογίας της διδασκαλίας αγγλικών, παιδικής ψυχολογίας, σχεδιασμού διδακτέας ύλης και διαχείρισης τάξεων.

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

  rocket
  Yes!

  Επισκεφθείτε το σχολείο μας στην Πυλαία!

  Κέντρο Ξένων γλωσσών

  Μπιζανίου 3 Πυλαία 55535

  info@yes.edu.gr

  2310 33 11 60


  Πυλαία!
  Image Map 1
  Παπάφη!
  ImageMap2
  Yes!

  Επισκεφθείτε το σχολείο μας στην Παπάφη!

  Κέντρο Ξένων γλωσσών

  Ιωαννίνων 50 Παπάφη 54639

  info@yes.edu.gr

  2310 83 52 48