Θεσσαλονίκη Δευτέρα 22 Ιαν 2018

Ιστορικό


Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “YES” (Ιωαννίνων 50) ιδρύθηκε το 1980 με την επωνυμία «Ε. ΜΑΚΑΛΕΚΑ» από την Ευαγγελία Μακαλέκα, πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε το "YES" Πυλαίας (Μπιζανίου 3) το 2007 ενώ στην ομάδα των σχολείων προστέθηκε ως συνιδιοκτήτρια, καθηγήτρια και επιχειρησιακή διευθύντρια  η Τσακίρη Μαρία με σπουδές Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας και μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Anglia-Ruskin University (Cambridge).

Η εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση και η διάθεσή μας για διαρκή εξέλιξη και εκσυγχρονισμό μας έχουν καθιερώσει ως ένα ποιοτικό σχολείο στη συνείδηση των πελατών μας που βρίσκουν κοντά μας έναν ειλικρινή σύμβουλο σε ό,τι αφορά την Αγγλική γλώσσα.

Η αγάπη για την δουλειά μας και η συνέπεια αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας μας. Επιδίωξή μας είναι να αποτελούμε για τους μαθητές μας το πρότυπο και να τους δίνουμε τα κίνητρα και την έμπνευση για την αναζήτηση της γνώσης και την επιτυχία τους σε ό,τι τους ενδιαφέρει.

newsletter
Μέλος των Member of
palso tesol iatefl gls
Ακολουθήστε μας Follow us
Login-icon Login
back-to-top