Θεσσαλονίκη Δευτέρα 22 Ιαν 2018
Αγγλικά για μικρά παιδιά

Προσχολικής Ηλικίας - Early Childhood Programme (για παιδια 3 εώς 5 ετών)


Το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και δυνατότητες των παιδιών ηλικίας 3 έως 5 ετών.

Οι καθηγητές των σχολείων YES είναι ειδικευμένοι στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και στη μεθοδολογία που ακολουθείται κατά τη διάρκεια της προσχολικής εκπαίδευσης και με τη χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων και μεθόδων βοηθούν στην εισαγωγή  των παιδιών στην αγγλική γλώσσα και κουλτούρα.

Στόχος σε αυτό το επίπεδο είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη γλώσσα, να αποκομίσουν μια θετική πρώτη εντύπωση, αλλά και να χτίσουν μια ουσιαστική σχέση μέσα σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για την ηλικία τους.

Έτσι τα παιδιά ξεκινούν το ταξίδι τους με προορισμό την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, μαθαίνοντας να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα αλλά και τη δημιουργικότητά τους, καλλιεργώντας τη φαντασία και τις βασικές τους δεξιότητες και χτίζοντας την αυτοπεποίθησή τους μέσα από βιβλία, ιστορίες, λογοτεχνία, παιχνίδια, τραγούδια, θέατρο, video, χειροτεχνίες, μουσική και λεξιλόγιο σε θεματικές ενότητες.

Early childhood blog!
Early childhood blog!

Ξένη γλώσσα στην προσχολική ηλικία: μύθοι και πραγματικότητα
Ξένη γλώσσα στην προσχολική ηλικία: μύθοι και πραγματικότητα
Τα παιδιά που μιλούν περισσότερες από μία γλώσσες έχουν πιο αναπτυγμένη μνήμη

Η ξένη γλώσσα στην προσχολική ηλικία
Η ξένη γλώσσα στην προσχολική ηλικία
Σύμφωνα με απόψεις ειδικών η προσχολική ηλικία είναι η καλύτερη.newsletter
Μέλος των Member of
palso tesol iatefl gls
Ακολουθήστε μας Follow us
Login-icon Login
back-to-top