Θεσσαλονίκη Δευτέρα 22 Ιαν 2018

Εκδηλώσεις


Στα σχολεία YES δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Κάθε χρόνο, τιμούμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και γιορτάζουμε μαζί τους σε ειδική εκδήλωση. Επιπλέον, βοηθάμε τους μαθητές να έχουν εμπειρία της ξένης κουλτούρας και πολιτισμού με γιορτές (Halloween, Χριστούγεννα, καρναβάλια, τέλος σχολικής χρονιάς κλπ). Ακόμη, μαθαίνουμε διασκεδάζοντας και γιορτάζουμε σημαντικές περιόδους της ζωής μας όπως η γιορτή της μητέρας και η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου.

Πέρα όμως από τη μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που οργανώνουμε για τα παιδιά, κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς οργανώνουμε εκδηλώσεις που απευθύνονται στους γονείς των μαθητών μας, με προσκεκλημένους παιδαγωγούς, ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι αναπτύσσουν επίκαιρες και άκρως ενδιαφέρουσες θεματολογίες.

Η παροχή αυτή προσφέρεται στους γονείς των μαθητών μας δωρεάν.

Μία πολύ ωραία βραδιά στο σχολείο μας! Απονομή πιστοποιητικών, ομιλία γεμάτη έμπνευση από τον κο Αλμπέρτο Αζαρία, γονείς, μικροί και μεγάλοι μαθητές, καθηγητές-όλοι μια μεγάλη παρέα γεμάτη χαμόγελα επιτυχίας! Αυτές οι στιγμές μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε για να βλέπουμε τους μαθητές μας να φθάνουν στους στόχους τους με επιτυχία. Ευχαριστούμε τον κο Αλμπέρτο Αζαρία για τις τόσο χρήσιμες συμβουλές και όλους τους γονείς και μαθητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
show-more-9D58208E
Το Σάββατο 19/12/2015 (Ιωαννίνων) και την Κυριακή 20/12/2015 (Πυλαία) πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων μας. Οι μαθητές των μικρών μας τάξεων παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και σκετσάκια. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!
show-more-617E3091
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας 2014- 2015 στο χώρο εκδηλώσεων "YES" Πυλαία. Ευχαριστούμε πολύ την κα Εβίτα Ζιούδρου για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία της καθώς και όλους τους γονείς και τους μαθητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
show-more-AF0CA6A3
Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε τους νέους μαθητές στα δύο σχολεία μας και γιορτάσαμε όλοι μαζί τα 35 χρόνια λειτουργίας του "YES"! Τα παιδιά συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους και να συζητήσουν με τους καθηγητές και την διεύθυνση του σχολείου. Οι βραδιές έκλεισαν με τραγούδι και χορό! Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!
show-more-ACCF562C
Κάθε χρόνο, τιμούμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις εξετάσεις, και γιορτάζουμε μαζί τους σε ειδική εκδήλωση.
show-more-BE7ED76A
Βοηθάμε τους μαθητές μας να έχουν εμπειρία της ξένης κουλτούρας και πολιτισμού με γιορτές, (Halloween, Χριστούγεννα, Καρναβάλια, τέλος έτους κτλ.)
show-more-7E285516
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, το απόγευμα, έγινε με μεγάλη επιτυχία η απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας του σχολικού έτους 2012- 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων "YES" στη Πυλαία. Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την μεγάλη τους επιτυχία!!!
show-more-A46D3B1F
Το Σάββατο 14/12/2013 (Ιωαννίνων) και την Κυριακή 15/12/2013 (Πυλαία) πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων μας. Οι μαθητές των μικρών μας τάξεων παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και σκετσάκια. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
show-more-02A3809D
Οι μικροί μαθητές γιορτάζουν... Την Δευτέρα 2 Ιουνίου στο σχολείο μας στην Πυλαία και την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο σχολείο μας στην Ιωαννίνων οι μαθητές των μικρών τάξεων γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς παρουσιάζοντας εργασίες, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια κτλ. Δέχθηκαν πολλά χειροκροτήματα από γονείς και καθηγητές, πήραν βαθμούς και βεβαιώσεις σπουδών και ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι!!!
show-more-4E73F052
Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας 2013-2014 στο χώρο εκδηλώσεων "YES" Πυλαία. Ευχαριστούμε πολύ τον Δρ. Αλμπέρτο Αζαρία για την ενδιαφέρουσα ομιλία του καθώς και όλους τους γονείς και τους μαθητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
show-more-6BE36AAC

newsletter
Μέλος των Member of
palso tesol iatefl gls
Ακολουθήστε μας Follow us
Login-icon Login
back-to-top