Θεσσαλονίκη Δευτέρα 22 Ιαν 2018

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ!


Πότε:  Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Που:  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τι θα δούμε: “Η Τρικυμία” του Σαίξπηρ

Κόστος: για μαθητές 9 ευρώ  /  για μεγάλους 12 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: το αργότερο μέχρι Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Ελπίζουμε μέχρι τότε να υπάρχουν αρκετά εισιτήρια για όσους δηλώσουν, γι'αυτό βιαστείτε να κλείσετε....

Συνοδοί οι καθηγήτριές σας, θα σας φέρουν και θα σας σας παραλάβουν οι γονείς σας στο μέγαρο μουσικής.

Ώρα συνάντησης: 11:00 το πρωί ( έξω από το μέγαρο)

 

Λίγα λόγια για το έργο…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη η μουσική από την Αγγλική παραγωγή SHAKESPEARE 4 KIDZ The Tempest των Julian Chenery, Matt Gimblett & William Shakespeare που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.

 Η μουσικοθεατρική παράσταση «Σαίξπηρ για Παιδιά» είναι μια απολαυστική διασκευή της Τρικυμίας για παιδιά και νέους, ένας συνδιασμός λόγου και μουσικής που εξάπτει τη φαντασία και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

 Ο Πρόσπερος, εξόριστος Δούκας του Μιλάνου ζει με την κόρη του 12 χρόνια σε ένα νησί της Μεσογείου. Όλον αυτό το καιρό μελετά την τέχνη του αποκρυφισμού και σχεδιάζει εκδίκηση έναντι στον σφετεριστή αδερφό του και τους ακολούθους του. Σε μια τρομερή τρικυμία που ζωντανεύει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι παλιοί εχθροί του παγιδευμένοι από τα μαγικά του ναυαγούν στο νησί.

Μια συναρπαστική μουσική κωμωδία γεμάτη δράση και ανατροπές, όπου ξωτικά, άρχοντες, υπηρέτες, μάγοι και πνεύματα τραγουδούν και χορεύουν παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό ταξίδι.


newsletter
Μέλος των Member of
palso tesol iatefl gls
Ακολουθήστε μας Follow us
Login-icon Login
back-to-top